2011. márc. 21.

Emlékező párna

Ez a memória párna megkönnyíti a mindennapokat. Alvás közben lelki támaszt nyújt és komfortérzetet ad. Igazodik a naponta ismétlődő félelmekhez, panaszokhoz, megjegyzi a problémákat. Anyaga nem rugalmas, de a beleszurkált gombostűk egy kellemes hárító mondat körvonalaival enyhe akupresszúrás hatást gyakorolnak. Ajánlott mindazoknak, akik százig is elszámolnak, mielőtt a számukra zavaró dolgokon változtatnának.

Emlékező párna, 2011, tollpárna 40x60 cm, gombostűk, szöveg
részlet_1

részlet_2

részlet_3

  Egy korábbi szúrós 2009-ből:

A Relax című munkám egy fakírpad, amely a kiállítóterekben található ülő alkalmatossághoz hasonló méretekkel rendelkezik. Anyaga tölgyfa és rozsdamentes acél. Mint bútordarab és használati tárgy funkcióval bír: arra való, hogy ráüljenek, illetve ráfeküdjenek. Valódi pihenésre és szemlélődésre azonban kizárólag fakíroknak ajánlott.


Relax, 2009, rozsdamentes acél, tölgyfa, 61x200x60cm
Relax, 2009, rozsdamentes acél, tölgyfa, 61x200x60cm (részlet)

Relax, 2009, rozsdamentes acél, tölgyfa, 61x200x60cm

4 megjegyzés:

 1. Ez a műalkotás jól helybenhagyott. Mostantól 100-tól visszafelé számolok elalvás előtt és után.

  VálaszTörlés
 2. Tesókám, nem szabad ezt komolyan venni.
  Te amúgy sem vagy az a "majd csak lesz valahogy" típus.

  VálaszTörlés
 3. Hogy ne vegyem /vegyék a képzőművészetre éhes látogatók komolyan? Csak komolyan lehet venni és aztán megpróbálni leszarni a művészetet. Hardcore jellegű szív és érrendszerbe vágó műalkotások gyűjteménye ez a blog. Minden nap izgalommal várom az újabb munkákat. Úgy érzem szellemi függőséget okoz a művészet.

  VálaszTörlés
 4. akkor már ketten vagyunk függők

  VálaszTörlés